Vendosni fjalën kyçe....

Nga nesër në orën 1 të drekës deri në orën 5 të mëngjesit të së hënës s’do lejohet asnjë lëvizje


Ministria e Shëndetësisë ka publikuar urdhrin zyrtar për kufizimin e lëvizjeve.

Në dokument theksohet se nga ora 13:00 e ditës së nesërme nuk do lejohet më asnjë lëvizje deri në orën 05:00 të mëngjesit të së hënës.

Kufizimet vlejnë si për mjetet ashtu edhe këmbësorët.

Ky vendim ishte lajmëruar më herët nga kryeministri Rama.

‘Ministria e Shëndetësisë ka publikuar urdhrin për kufizimin e lëvizjes së qytetarëve në kuadër të masave kundër përhapjes së koronavirusit. Në urdhrin, që pak orë më parë e lajmëroi dhe kryeministri Edi Rama, përcaktohet dhe fasha e re e orareve, ku pas orës 13:00 të ditës së nesërme do të ndalohet lëvizja e këmbësorëve, por dhe automjeteve, deri në orën 05:00 të mëngjesit të së hënës.’ – shkruhet në dokument.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *