Vendosni fjalën kyçe....

Ballina

“Një fermë klikimesh”, aplikacioni që shpërblen me pikë pëlqimin dhe shpërndarjen e postimeve të Partisë Socialiste – Citizens Channel

Në dhjetor të vitit 2022 Partia Socialiste prezantoi një aplikacion të quajtur “Aktiv1st”. Krijuesit e kanë përshkruar atë si një “platformë që i jep mundësi çdo personi që ka ide dhe dëshirë të jetë pjesëmarrës në gara lokale ose kombëtare, të çojë përpara nismat e tij dhe të jetë faktor…

ABC, CBS, NBC e mediat kryesore vijojnë të censurojnë lajmet negative mbi Hunter Biden teksa seanca dëgjimore në Kongres po afrohet – Fox News

ABC, NBC dhe CBS kanë anashkaluar plotësisht lajmet e fundit jo të këndshme lidhur me djalin e presidentit amerikan Joe Biden, Hunter, sipas një studimi të ri nga Qendra Kërkimore e Medias. Komiteti i Mbikëqyrjes dhe Përgjegjshmërisë së Kongresit është planifikuar të nisë një seancë dëgjimore për të hetuar censurën…