Vendosni fjalën kyçe....

“Djali me atë veshjen atje” – Biden e humb fillin sërish, harron emrin e Sekretarit të Mbrojtjes (Video)


Joe Biden shmangu përdorimin e emrit të Sekretarit të Mbrojtjes, Llyod Austin, gjatë një veprimtarie në Shtëpinë e Bardhë.

Gabimi i dukshëm bëri që shumë persona në mediat sociale të pyesnin nëse Biden kishte pësuar një humbje të kujtesës.

Presidenti po njoftonte emërimin e dy gjeneraleve femra të caktuara për të udhëhequr komandat ushtarake të SH.B.A.-së kur ai papritmas humbi fillin e mendimit.

“Dua të falënderoj ish-gjeneralin. Unë vazhdimisht e quaj atë gjeneral, por ai…djali që ka atë veshjen atje.” – tha Biden, me sa duket duke iu referuar Austin dhe Pentagonit. Ai më pas falënderoi “Sekretarin” për rekomandimin e dy grave për postet e komandës.

Biden kishte përmendur “Sekretarin Austin” më herët gjatë fjalës së tij, megjithëse, sipas raporteve të medias, duket se ai po lexonte nga një telepromter.

Pasi bëri komentet e tij, Biden bëri një dalje disi të ngadaltë nga dhoma ndërsa zv.presidentja Kamala Harris, ecte pas tij.