Vendosni fjalën kyçe....

Rama: Procesi ndaj Thaçit absurd, ka mbështetjen e solidaritetin e Shqipërisë


Kryeministri Rama ka shprehur mbështetjen e tij për ish-presidentin e Kosovës, Hashim Thaçi.

Ai shkruan se Thaçi ka solidaritetin e Shqipërisë për betejën e radhës për Kosovën dhe drejtësinë e pacënueshme të luftës çlirimtare ndërsa e quan absurd procesin.

“Hashim Thaçi ka gjjithë mbështetjen e solidaritetin e Shqipërisë në këtë betejë të radhës për Kosovën dhe për drejtësinë e pacënueshme të Luftës Çlirimtare! Procesi absurd ndaj tij do të vulosë përfundimisht pastërtinë e UÇK-së dhe pamundësinë për ta rishkruar historinë e saj.” – shkruan Rama në Twitter.