Vendosni fjalën kyçe....

Berisha nxjerr dokumentin: Avdylët kishin në dorë portin e Durrësit


Ish-kryeministri Sali Berisha ka publikuar dokumentin ku shohet se njëri prej pjestarëve të arrestuart nga grupi Avdyli ka qenë punonjës i në Portin e Durrësit.

Në dokumentin e largimit ga puna pas arrestimit të tij, tregohet se Altin Avdyli ka qenë punonjës i Portit të Durrësit dhe sipas Berishës ai ka qenë me detyrë të vveçantë me urdhër nga lart.

Postimi i plotë:

Avdylet, xhani i partise, kishin dhe portin te tyre!

Altin Avdyli me urdher nga lart ishte prej kohesh punonjes me detyra te veçanta ne Portin e Durresit.

Lexoni dokumentin e sotem te prerjes se marredhenieve te punes!

Lexoni dokumentin. sb