Vendosni fjalën kyçe....

Fitoi 1.6 miliardë dollarë në lotari, probabiliteti 1 në 300 milionë herë


Një shtetas amerikan ka fituar 1.6 miliardë dollarë nga një lotari.  “Mega Millions” konfirmoi se ishte një fitues për çmimin e madh 1.6 miliardë dollarë. Numrat e fitimit të parave ishin: 28, 70, 5, 62, 65. Shanset për të zgjedhur ato numra janë  një në më shumë se 300 milionë.

Njerëzit kishin rreshtuar në stacionet e shërbimit dhe dyqane në mbarë vendin për një shans për të fituar çmimin e madh.

Biletat për barazinë Mega Millions janë shitur në 44 shtete amerikane, në Distriktin e Kolumbias dhe në Ishujt e Virgjër të SHBA dhe nuk kishte pasur një fitues të çmimit të lartë që nga korriku.

“Momenti që ne kemi qenë duke pritur për të arritur më në fund, dhe ne nuk mund të jemi më të ngazëllyer”, tha Gordon Medenica, drejtor i grupit Mega Millions. “Kjo është me të vërtetë një rast historik.”, shtoi ai më tej. 

Por kush është ai fitues me fat?  Mund të mbetet një mister për publikun. Karolina e Jugut është një nga tetë shtetet ku fituesit e lotarisë mund të mbajnë anonimitetin e tyre.

Burimi: BBC