Vendosni fjalën kyçe....

Jack Dorsey i Twitter nxjerr në shitje postimin e parë në rrjetin social të vitit 2006, ofertat shkojnë deri 2.5 milionë dollarë


Postimi i parë në Twitter që u shfaq në llogarinë e bashkëthemeluesit të tij dhe CEO-s së tanishëm Jack Dorsey në vitin 2006 është në shitje. Disa entuziastë të mediave sociale janë të gatshëm të shpenzojnë një pasuri për të.

Mesazhi pothuajse 15-vjeçar i Dorseyt, ‘duke rregulluar tëittet-in tim’ tërhoqi oferta të mëdha pasi ai postoi atë.

Lufta e fortë e ofertave e vendosi postimin e bashkëthemeluesit të Twitter-it nga 363,000 dollarë që nga e shtuna në mëngjes në 2.5 milionë dollarë në orët e vona të së shtunës.