Vendosni fjalën kyçe....

Vetëvaret në qeli një i dënuar në burgun e Peqinit


Një i burgosur është vetëvarur ditën e sotme në burgun e Peqinit.  Sipas televizionit “News 24”, viktima Gjergji Selimi ishte i dënuar me vrasje dhe kishte kryer 20 vite burg.

Ai kishte edhe 2 vite të tjera burg për të shlyer. Është e paqartë se çfarë e ka çuar atë drejt aktit ekstrem të vetëflijimit.

(Lajmi në përditësim…)