Vendosni fjalën kyçe....

Dy fëmijë bien në lumin Gjanica në Fier, i shpëton një kalimtar


Dy fëmijë kanë rënë në lumin Gjanica mëngjesin e sotëm dhe kanë rrezikar të mbyten pasi i ka marrë rrjedha me vete.

Por fatmirësisht janë shpëtuar mrekullisht nga një qytetar që kalonte aty pranë, që i ka nxjerrë nga uji.

Ranë qenë katër fëmijë të cilët po luanin pranë lumit, por dy prej tyre i ka rrëmbyer rrjedha e lumit. Ata mësohet se janë fëmijë të komunitetit rom.

Ata janë transportuar me ambulancë në spitalin e Fierit ku edhe po marrin ndihmë mjekësore.