Vendosni fjalën kyçe....

Basha shkon në familjen e vjetër Tiranase: Bisedojmë për hallet e ekomosë dhe pronat dhe për programin e ringritjes së mirëqenies


Kryeopozitari Lulzim Basha, ditën e sotme pas takimeve me bizneset e vogla është ndaluar në shtëpinë e një familjeje të vjetër në Tiranë.

Basha shkruan se në oborrin e kësaj familjeje u ndal për të biseduar për hallet e tyre por edhe të ekonomisë dhe deri te problemi i pronave.

Sot, në oborrin e familjes Petrela, një nga më të vjetrat në Tiranë, duke biseduar jo vetëm për hallet e tyre sot nga ekonomia në krizë tek problemi i pronave, por edhe për planin tonë për ringritjen e ekonomisë dhe mirëqenien e gjithë shqiptarëve nesër”-shkruan Basha.