Vendosni fjalën kyçe....

Mbyllen baret e restorantet në mbarë vendin deri më 3 prill (Vendimi)


Qeveria ka vendosur mbylljen e bareve, restoranteve , fast-foodeve e lokaleve në mbarë vendin deri në datën 3 prill.

Vendimi mban firmën e ministres së shëndetësisë.

Përjashtim nga mbyllja bëjnë kompanitë që ofrojnë shërbime në shtëpi duke respektuar rregullat higjienike.

Gjithashtu hotelet e vendet e tjera të akomodimit të qytetarëve bëjnë përjashtim nga urdhri duke ofruar bar-restorantin vetëm për personat e akomoduar aty dhe jo për qytetarët e tjerë.

Ndalimi i vendosur ditët e fundit përfshinte vetëm perimetrin Tiranë-Durrës, por nga nesër përfshin gjithë vendin.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *