Vendosni fjalën kyçe....

Mali i Zi bllokon dy nga tre pikat kufitare me Shqipërinë nga mbrëmja e sonte


Mali i Zi ka mbyllur dy nga tre pikat kufitare me Shqipërinë duke nisur nga ora 21:00 e natës së sotme.

Njoftimi është bërë nga policia kufitare që përcjell atë të policisë së Malit të Zi.

Bllokimi do bëhet deri në një njoftim të dytë në pikat kufitare të Muriqanit dhe Vermoshit.

Pika e vetme kufitare ku do lejohet qarkullimi i personave e mjeteve është ajo e Hanit të Hotit.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *