Vendosni fjalën kyçe....

Nëse jeni gati ta zgjidhni qesen, mund të keni makinë e skaf në të njëjtin mjet (Video)


Të ecësh mbi tokë dhe njëkohësisht mbi ujë kjo është sfidë më vete.

Megjithatë një kompania ia ka dalë mbanë që të shpikë një mjet amfib që mund t’i bëjë të dyja mjaft mirë.

Për më shumë ndiqni videon e mëposhtme dhe shijoni mjetin e pazakontë në llojin e tij.

Problemi i vetëm është kostoja duke qenë se për një makinë të tillë duhet të jeni të gatshëm ta zgjidhni qesen pasi kushton gati dyfishin e një makine normale të të njëjtit lloj.