Vendosni fjalën kyçe....

Publikohet datat për provimet e Maturës Shtetërore 2024


Janë publikuar datat për provimet e Maturës Shtetërore 2024:

Në këtë mënyrë provimet do të zhvillohen në datat e caktuara më poshtë:

 

Gjuhë e huaj – 03 Qershor 2024

Gjuhë shqipe dhe letërsi – 10 Qershor 2024

Matematikë – 18 Qershor 2024

Provim me zgjedhje – 24 Qershor 2024

 

Provimet e Maturës Shtetërore 2024 fillojnë në orën 10:00 dhe zgjasin 2 orë e 30 minuta.