Vendosni fjalën kyçe....

Protestuesit çajnë rrethimin metalik para bashkisë Tiranë, përplasen me policinë


Mbështetësit e Rithemelimt dhe Partisë së Lirisë bashkë me këshilltarë bashkiakë kanë çarë rrethimin metalik të bashkisë dhe po përpiqen të hyjnë brenda bashkisë Tiranë.

Ata janë përplasr ashpër me policinë që po përpiqet t’i ndalojë.