Vendosni fjalën kyçe....

Arrestohet në Greqi i dyshuari si bashkëpunëtor në vrasjen e komisar Artan Cukut


Një tjetër i dyshuar për vrasjen e komisarit Artan Cuku, është arrestuar nga policia helene.

I arrestuari është Kristaq Leci, i cili akuzohet si bashkëpunëtor i Mikel Shallarit në vrasjen e komisarit Cuku dy vite më parë.

Për 30-vjeçarin kishte një urdhër arresti ndërkombëtar. Ai u arrestua dje nga autoritetet greke në Athinë.

Leci akuzohet se ka marrë pjesë në vrasjen e ish-oficerit të policisë Artan Cuku, në 8 prill 2017 në Tiranë.

Urdhrin për vrasjen e Cukut, dyshohet se e ka dhënë Bledar Jambelli, një person i arrestuar më parë nga komisari.

Jambelli i cili rezulton se përdorte edhe një emër tjetër, Rikardo Muho është arrestuar në dhjetor të vitit të kaluar nga autoritetet greke.

Aktualisht ai ndodhet në Prokurorinë e Apelit të Athinës.

Artan Cuku u vra më 8 prill të vitit 2007, kur po kthehej për në shtëpinë e tij në rrugën e Kosovarëve në Tiranë.  Sipas dëshmive të deri tanishme dhe hetimeve të prokurorisë, Leci ka qenë ai që ka informuar Shallarin për lëvizjet e komisar Cukut.