Vendosni fjalën kyçe....

Sula “i veshur me euro”, hedh tufën drejt ministrave


Deputeti i PD-së Dashnor Sula ka hedhur një tufë me euro në drejtim të vendit ku qëndrojnë ministrat.

Ai ishte mbuluar me një veshje “eurosh” dhe pasi është afruar drejt foltores e ka hedhur atë.

Ndërkohë brenda deputetët socialistë po miratojnë ligjet që lexon kryetarja e Kuvendit Nikolla me deputetët e grupit Berisha-Bardhi që u fryjnë bilbilave e bëjnë zhurmë.