Vendosni fjalën kyçe....

Rama ndan foto nga mbledhja informale e qeverisë: Reflektime në prag reformimesh dhe vetëreformimi


Kryeministri Edi Rama ka ndarë fotografi nga takimi informal i qeverisë.

Mbledhja me dyer të mbyllura po zhvillohet në Tepelenë dhe do zgjasë dy dit.

Kryeministri shkruan se qeveria është në prag të një sezoni reformimi dhe vetëreformimi.

Reflektime dhe qarkullim mendimesh e idesh në prag të një sezoni të ri reformimesh dhe vetëreformimi.

*Tepelenë, çaste nga mbledhja e zgjeruar e qeverisë që do të zgjasë dy dit”-shkruan Rama.