Vendosni fjalën kyçe....

Zvicra heq të gjitha kushtet për hyrjen e të huajve, pa certifikatë dhe pa vaksinë


Zvicra ka hequr të gjitha kufizimet për hyrjen në territorin e saj për udhëtarët që vizitojnë vendin e saj.

Nga data 17 shkurt nuk do kërkohet as certifikatë vaksinimi as test anti-covid dhe as formular paraprak vetëdeklarimi.

Duke filluar nga data 17 shkurt 2022, nuk do të kërkohet certifikatë vaksinimi apo shërimi, as provë testi negativ anti-covid dhe as formulari (PLF) për të hyrë në Zvicër”-thuhet në njoftimin e Ministrisë për Evropën dhe Punët e Jashtme..