Vendosni fjalën kyçe....

“Bitcoin do shkojë deri në 160 mijë dollarë këtë vit” – CEO-ja i platformës së huazimit të kriptomonedhave


Ndërsa çmimi i kriptomonedhës më të lartë në botë, Bitcoin, vijon të lëkundet rreth 30,000 dollarë, disa ekspertë të industrisë po shprehin pikëpamjet e tyre afatgjata mbi këtë çështje.

Sipas Alex Mashinsky, shefi ekzekutiv dhe bashkëthemeluesi i platformës së centralizuar të huazimit të kriptomonedhave Celsius, tregu i kriptove ishte i detyruar të korrigjohej pas arritjeve të fundit të Bitcoin me mbi 63,000 dollarë.

“Kur shkoni shumë lart, shumë shpejt, jeni të detyruar të bëni një korrigjim.” – tha Mashinsky për Cointelegraph në Bitcoin 2021 në Miami.

“Ju mund t’i shihni postimet e mia si në mars ashtu edhe në shkurt duke thënë se do të kemi një përplasje; do të kemi një korrigjim. Parashikova çmimin 30,000 dollarë.”

Ai më tej parashikoi se sheh që Bitcoin të arrijë 160,000 dollarë këtë vit ose një vlerë të përafërt me të.