Vendosni fjalën kyçe....

Meta nga Shijaku: Të gjithë të ushtrojnë të drejtën e tyre sipas bindjeve politike


Presidenti Meta u bëri thirrje qytetarëve që të vojtjnë qetësisht dhe të ushtrojnë të drejtën sipas bindjeve të tyre.

Ai ishte në Shijak për t’u takuar me qytetarët dhe për të vëzhguar situatën në këtë zonë.

“Kjo është një ditë qytetare e atdhetare. Duhet të jetë model në këto zgjedhje. Ftoj gjithë qytetarët e Shijakut të ruajnë qetësinë, të votojnë në mënyrë demokratike. Të gjithë të bëjnë punën e tyre të votojnë sipas bindjes së tyre.” – tha Meta.