Vendosni fjalën kyçe....

512 persona e pësojnë, gjobiten me nga 30 mijë lekë për maskën


512 qytetarë janë ndëshkuar me nga 30 mijë lekë 24 orët e fundit në vend pasi janë kapur pa maskë.

Duhet thënë se që prej bërjes së mbajtjes së maskës detyrim më 15 tetor, ka pasur një numër të lartë gjobash të vëna nga punonjësit e policisë.

Së fundmi nuk ka pasur administratorë lokalësh të gjobitur për muzikë pas orës 8 të mbrëmjes dhe as qytetarë të ndëshkuar lidhur me mosrespektimin e ndalimit të kufizimit pas orës 10 të darkës.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *