Vendosni fjalën kyçe....

Protestë para kryeministrisë kundër aktit normativ për mbylljen e diskove dhe muzikës (Video)


Pas bërjes publike të aktit të ri normativ i cili ndalon hapjen e klubeve të natës, diskove dhe muzikës pas orës 20:00 artistë dhe grupe interesi kanë dalë në protestë përpara kryeministrisë.

Por policia i ka kërkuar të shpërndahen pasi edhe tubimet janë të ndaluara.

Kjo protestë ishte lajmëruar për ditën e sotme në rrjete sociale nga artistë të ndryshëm.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *