Vendosni fjalën kyçe....

“Kujt i shërben ky cirk l*shi” – Sportisti i kthehet kryebashkiakut lidhur me masat anti-Covid (Video)


Në qytetin rus të Novokuznetsk ndodhi një incident i papritur kur ish-lojtari i hokejit në akull, Nikolai Starchenko, u përfshi në një debat verbal me një gazetar të supozuar, duke mos ditur në fakt se ai ishtë në të vërtetë kryeashkiaku.

Me sa duket duke menduar se pyetësi i maskuar ishte vetëm një gazetar tjetër, Starchenko iu kthye kryebashkiakut duke mos e njohur duke thënë: “Pse duhet të largohem? Për shkak se ju keni thënë kështu?. Unë nuk mendoj se ju e keni këtë të drejtë. Pse më duhet kjo letra? Unë erdha këtu për të punuar. Pse duhet të qetësohem dhe të dëgjoj marrëzinë tuaj?”

“Kush ka nevojë për këtë cirk leshi që po ndodh.”