Vendosni fjalën kyçe....

Kështu e pësojnë boksierët që përpiqen të bëjnë humor në ring (Video)


Janë jo të rralla rastet kur boksierët në ring përpiqen të bëjnë lëvizje që shkaktojnë humor dhe mund të shpërqendrojnë kundërshtarin.

Në ndonjë rast ata ia dalin  por në shumicën e rasteve boksierët që përpiqen të bëjnë humor mbi tapet e pësojnë.

Më poshtë keni një pëmbledhje të rasteve kur ata që kanë gajasur të tjerët janë rrëzuar përdhe nga kundërshtari.