Vendosni fjalën kyçe....

Kim Jong-un urdhëron ekspedita në mal: Të provoni sa kanë vuajtur revolucionarët dikur


Udhëtimi i fundit i udhëheqësit të Koresë së Veriut Kim Jong-un në Malin Paektu për të vizituar vendet historike mund të ketë kaluar pa u vënë re, por jo për një varg fotografish që tregojnë Kim-in në pjesën e pasme të një kali të bardhë, duke udhëhequr rrugën përmes terrenit me dëborë.

‘KCNA’, agjensia zyrtare e lajmeve e Koresë së Veriut, ka publikuar 71 foto, duke ilustruar se si duket çdo hap i udhëtimit të liderit të Koresë së Veriut në mal.

I shoqëruar nga dhjetëra zyrtarë të niveleve të larta ushtarake dhe partiake, gjithashtu të hipur në kalë ose jo në varësi të fazës së udhëtimit, Kim vizitoi vende të betejës revolucionare në zonë.

Me sa duket i mahnitur nga pamjet, Kim bëri thirrje për turne shtesë dimëror në mal, duke kërkuar që ato të kryhen si një mënyrë thelbësore për të ndihmuar pjesëmarrësit të provojnë direkt se sa të vështirë e kanë pasur luftëtarët e revolucionit dikur.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *