Vendosni fjalën kyçe....

Njihuni me biznesmenin që mban si kafshë në fermë një kope ujqërish (Video)


Një burrë rus me një pasion të madh për kafshët ka një tufë ujqërish që jetojnë në fermën e tij si kafshë shtëpiake.

Ai shpreson që në të ardhmen të ndërtojë një qendër për rehabilitimin e kafshëve të egra.

Ferma ndodhet në Ekaterinburg, pranë maleve Urale dhe ujqërit janë birësuar prej biznesmenit prej më shumë se 3 vitesh, kur ishin ende këlyshë.

Biznesmeni thotë se agresiviteti i pretenduar i ujqërve ndaj njerëzve është një mit dhe se përkundrazi, kafshët kanë shumë frikë nga njerëzit.

Kështu, ai kurrë nuk e ngre zërin ndaj tyre dhe nuk tregon agresivitet në mënyrë që të mos shkatërrojë lidhjen me kafshët e egra.