Vendosni fjalën kyçe....

“E meritoj ta takoj akuzuesin tim!” – Trump dëshiron që informatori dhe burimi i tij të përballen me të


Presidenti amerikan Trump ka kërkuar të takohet me kallëzuesin i cili e akuzoi atë për presion ndaj Kievit për përfitime politike, si dhe me burimin aktual të pretenduar që kaloi informacionin e paraqitur në ankesën e Ukrainës.

Trump ka nisur një sulm tjetër të ashpër ndaj një prej pedagogëve kryesorë të tij, kryetarit të Komitetit të Dhomës së përfaqësuesve, Adam Schiff, duke thënë se dëshiron të shohë senatorin demokrat të provuar për tradhëti për interpretimin e tij parodik të telefonatës së Trump me presidentin e Ukrainës, Zelensky.

“Ai shkroi dhe deklaroi gjëra të tmerrshme dhe tha se kjo ishte nga goja e Presidentit të Shteteve të Bashkuara. Unë dua që Schiff të merret në pyetje në nivelin më të lartë për Mashtrim & Tradhëti”, shkroi Trump.

Kërkesa e Trumpit për një takim me “akuzuesin” e tij, i cili u raportua të jetë një oficer i CIA-s, vjen mes raporteve që avokatët e informatorit shkruan një letër drejtuar kryesuesit të Komitetit të Inteligjencës, Richard Burr (RN.C.) duke shprehur “shqetësim serioz” për sigurinë e klientit të tyre.