Vendosni fjalën kyçe....

Nxorrën informacionet sekrete, pezullohen specialisti dhe oficeri i Krimeve të Rënda


Pezullohen nga detyra një specialist krimesh dhe një inspektor i Krimeve të Rënda në Elbasan.

Kjo për shkak dyshimeve se ata kanë nxjerrë informacione sekrete mbi hetimet në lidhje me arsenalin e armëve, që u gjetën në aksin Elbasan-Papër.

Zyrtarët e pezulluar janë E. Gjyli, me detyrë specialist krimesh, dhe inspektori E. Hoxha.

Vijon…