Vendosni fjalën kyçe....

Bletërritësi kërkon të vendosë rekordin e veçantë


Një bletërritës në Turqinë lindore, kërkon të vendosë një rekord botëror.

Deri më tani, Abdulvahap Semo ka arritur të ‘rrisë’ një ‘mjekër bletësh’ që peshon 10 kilogramësh, por për t’u kualifikuar për Librin Gines të Rekordeve Botërore, ai duhet të synojë shumë më të lartë, me gjashtë herë më shumë bletë që të mbulojnë trupin e tij.

Mbajtësi i tanishëm i rekordit, Ruan Liangming, nga Kina arriti të vendosë një shtresë të trashë prej rreth 637.000 bletësh që peshonin rreth 63.7 kg.

Por Semo nga është i kënaqur dhe kërkon të thyejë rekordin.

Ai thotë se ka mbledhur mjaltë për 33 vjet, duke shtuar se trupi i tij është bërë imun ndaj thumbave të bletëve.