Vendosni fjalën kyçe....

“Ku është bebi Sussex?” Fansat pyesin për foshnjën mbretërore që pritet të vijë në jetë


“Ku është bebi Sussex? Apo bebi Jedi?”, pyesin ndjekësit fanatikë të familjes mbretërore të Anglisë.

Ata jo vetëm që hedhin dyshime se foshnja e Meghan Markle dhe Princ Harry-t mund të ketë ardhur në jetë, por hedhin disa versione për emrin siç janë Sussex dhe Jedi.

“Daily Mail” raporton se dyshimet se Meghan mund të ketë lindur erdhën edhe nga lëvizjet e papritura të makinës së Mbretëreshës dhe anulimit të vizitës së Princ Harry-t në Holandë. Megjithatë ende nuk ka informacion zyrtar.