Vendosni fjalën kyçe....

Shumë shpejt mund të shkoni në punë me taksitë ujore (Video)


Transporti ujor në të ardhmen e afërt do të kryhet në një mënyrë të cilën nuk e kemi hasur deri tani.

Një kompani ka shpikur një taksi elektrike për qarkullimin mbi ujë.

Ajo nuk shkakton asnjë ndotje dhe për më tepër arrin të shmangë ngecjen në trafik në ato raste kur transporti nga uji është i mundur.