Vendosni fjalën kyçe....

Gjendet predha e Luftës së Dytë Botërore në Fier


Gjendet një predhë në Frakull të Fierit.Predha që mendohet se i përket preiudhës së Luftës së Dytë Botërore, ka një gjatësi 129 cm dhe peshon rreth 3 kuintal.

Predha është gjetur në zonën e liqenit te Frakullës së Madhe nga banorë të zonës, të cilët më pas kanë lajmëruar Ministrinë e Mbrojtjes.

Në vendngjarje kanë mbërritur forcat e ushtrisë të cilat kanë rrethuar zonën.

Predha mendohet se është hedhur gjatë pushtimit të Italisë nga Aviacioni italian.