Vendosni fjalën kyçe....

Rrjet ndërkombëtar droge, nën akuzë 16 shqiptarë (Emrat)


Rrjet ndërkombëtar droge, nën akuzë 16 shqiptarë.

Akuzat janë për trafik marijuane, kokaine dhe heroine në Itali. Sipas “Lecceprima.it” nën akuzë kanë qenë 16 shqiptarë, 3 italianë dhe 1 turk.

Shqiptarët janë: Leonardo Ali, Engjellushe Arapi, Hasan Bibi, Emir Daci, Auron Dule, Gentian Dule, Emal Gega, Piro Hyskaj, Gentian Katreli, Gezim Kritha, Abil Jaupi, alias “Baci”, “Kadir”, “Habib”, Revalid Lika, Isak Muhameti, Genti Mezini, alias Gentian Mezinaj, Jorg Naci alias “Mili”, Dario Profka.

Njihet edhe identiteti i italianëve të arrestuar: Marco Franchini, Fabio Marzano dhe Salvatore Giovanni Pacifico. Kurse turku i arrestuar është Hizir Civilek.

Grupi ishte pjesë e rrjetit Shqipëri- Itali-Turqi-Holandë dhe arrestimet janë kryer kohë më parë.