Vendosni fjalën kyçe....

Ekipet e shpëtimi shumë afër gjetjes së fëmijës 2 vjeç që ra në një pus në Spanjë


Prej 11 ditësh e gjithë Spanja është me sytë nga ekrani për të mësuar fatin e Julen, i cili ka rënë në një pus reth 100 metra të gjatë. 2-vjeçari ka qenë duke luajtur,kur ka rënë në pus dhe ndodhet në metrin e 70 të tij.

Por në informacionet e fundit thuhet se ekspertët po punojnë me dorë për të hapur një tunel prej 4 metrash që i lidh ata me vrimën që ata besojnë se Julen është në.

Tuneli lidhës do të ndërtohet, me dorë, në një prirje në rënie drejt foshnjes, i cili mendohet se është bllokuar në thellësi rreth 72 metra në gropën prej 110 metrash. Një grup specialistësh do të gërmojnë duke përdorur majat dhe stërvitjet pneumatike, ndërsa mbajnb maskë oksigjeni dhe mbeten në kontakt telefonik me skuadrat mbi tokë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *