Vendosni fjalën kyçe....

“A e kupton se janë gjithë pegadogët pa rroga?”, argumentat e profesorit të lenë pa fjalë (VIDEO)


Protesta e studentëve ende po vazhdon. Por duhet të themi se jo në ato përmasa që nisi. Megjithëse shumë studentë nuk janë rikthyer në auditore. Madje ata po protestojnë çdo ditë që zëri i tyre të dërgjohet dhe se kërkesat e tyre të plotësohen.

 Së fundmi është publikuar një video nga “Lolita”, ku një grup studentësh shfaqen në debat me njëpedagog. Studentët shkojnë edhe i kërkojnë pedagogut që të dalë nga klasa dhe të mos zhvillojë mësimin por ky i fundit jep një përgjigje që të le pa fjalë.

“Çfarë arritët me grevën tuaj? Pse nukn e bëtë me pika, me afate me gjëra? U tallët me ne? A e kupton ti që janë të gjithë petagogët pa rroga? Atëherë bëni mësim dhe shkoni në grevë. Jo se nuk njihet diploma jote por se nuk do ta njohësh ti i pari”, shprehet ndër të tjera pedagogu.