Vendosni fjalën kyçe....

“Birra e prodhuar këtu…përdoret për të bërë birrën” – Biden ngatërrohet paksa (Video)


Joe Biden po bën sërish fjalime të çuditshme. Kryekuzhinieri i sallatës së fjalëve bëri një pushim mes dremitjeve për të vizituar fabrikën e birrës “Earth Rider” në Wisconsin. Ndërsa pjesa më e madhe e fjalimit ishte normale, disi e kuptueshme, dy seksione ranë në sy.

“Birra e prodhuar këtu… haha ​​përdoret për të prodhuar birrën këtu në rafinerinë Earth Rider. Faleminderit për Liqenet e Mëdha. Pyes veten se çfarë është atje.”

Shumë pjesë të ‘fjalisë’ ishin të paqarta dhe konfuze, e qeshura çuditërisht e zhurmshme e injektuar mbi zhurmat e pakuptueshme me të vërtetë nuk ndihmon dhe Biden po i turbullonte fjalët e tij sikur sapo kishte pirë përmbajtjen e fuçive pas tij.

Një minutë më vonë, ai filloi të fliste për ‘profesorin’ e tij dhe politikën ekonomike të ‘profesorit’ të tij. Ai po fliste për Donald Trump. Edhe transkripti zyrtar nuk u përpoq ta fshihte atë dhe të pretendonte se donte të thoshte “paraardhës”.