Vendosni fjalën kyçe....

Përfundon edicioni i tretë i garës ndërkombëtare “Tiranathlon”, shpallen fituesit


Përfundon edicioni i tretë i garës ndërkombëtare “Tiranathlon.”

Në këtë event të madh sportiv, morën pjesë mbi 200 garues nga 18 vende të ndryshme të botës.

Aktiviteti i organizuar në Parkun e Liqenit të Farkës, përkoi edhe me vitin kur Tirana mban titullin Qyteti Europian i Sportit, ku u bënë bashkë tre disiplinat më të njohura dhe të praktikuara në një garë të vetme: not, çiklizëm dhe vrap.

Fituesit e garës sipas kategorive janë si më poshtë:

 

SPRINT – MESHKUJ

1.Panagiotis Polyzos

2.Kivanc Sahinkaya

3Angelos Vozikis

 

SPRINT – FEMRA

1.Iva Pavlovic

2.Evelina Bobujani

3.Danai-Elina Makridaki

 

OLYMPIC – MESHKUJ

1.Borislav Palashev

2.Strahinja Trakic

3.Albion Ymeri

 

OLYMPIC – FEMRA

1.Anastasia Peycheva

2.Konstantina-Nantia Zyntzanaki

3.Gergana Stoyanova

 

OLYMPIC RELAY

1.Eduard Dalla

2.Miti Kote

3.Kristo Naci

 

SPRINT RELAY

1.Bujar Bakiu

2.Dorian Hoxhallari

3.Julian Lekocaj

Me qëllim, mbarëvajtjen dhe organizimin e aktivitetit sportiv “Tiranathlon” në Parkun Helen pranë Liqenit të Farkës, Bashkia e Tiranës, në bashkëpunim dhe me Ambasadën Greke dhe Policinë e Shtetit, kishin hartuar një plan masash për organizimin e lëvizjes së automjeteve gjatë zhvillimit të garës.