Vendosni fjalën kyçe....

Drejtori i agjencisë funerale në Zelandën e Re jep deklaratën tronditëse


Një drejtor funerali nga Zelanda e Re thotë se 95 për qind e kufomave që ai ka parë kishin bërë një vaksinë COVID-19 brenda dy javësh nga vdekja.

“Nëntëdhjetë e pesë për qind e njerëzve që kanë vdekur dhe kam parë për shkak të punës janë vaksinuar brenda dy javësh.” – tha Brenton Faithfull.

Faithfull ka punuar si drejtor funerali për 41 vitet e fundit dhe ka drejtuar biznesin e tij mortor për 26 vitet e fundit. Së fundmi ai foli për marrëdhënien e dukshme midis vaksinave të COVID-19 dhe vdekjeve që ai ka vëzhguar.

“Është shumë e qartë, ata vdesin brenda dy javësh nga marrja e vaksinimit, shumë prej tyre, pothuajse duket se kanë vdekur nga anafilaksia, pothuajse një reagim i menjëhershëm ndaj vaksinës.”

Anafilaksia është një reagim i menjëhershëm i trupit ndaj një antigjeni, siç është ai i pickimit të bletës ose një injeksion.

“Ata vdesin brenda dy javësh pas vaksinimit. Ky nuk është një rast i vetëm, kjo është shumica e rasteve që kanë ardhur përmes biznesit tone.” – tha Faithfull në një intervistë.

Të dhëna të ngjashme janë diskutuar nga drejtori i funeralit John O’Looney në Britani dhe Richard Hirschman nga Alabama, SHBA, të raportuara më parë nga The Epoch Times.

“Që nga momenti kur këto injeksione hynë në masë, shkalla e vdekjeve u rrit përtej normales. Ata i etiketuan të gjitha si vdekje nga COVID, por e vërteta është se ata ishin pothuajse ekskluzivisht njerëzit që ishin vaksinuar.” – tha O’Looney për The Epoch Times.

“Tani shohim një numër rekord vdekjesh te të vaksinuarit dhe në numër rekord të të rinjve. Ata vdesin nga një përzierje e kancereve të papritura shumë agresive ose mpiksjes së gjakut, të cilat shkaktojnë sulm në zemër dhe goditje në tru.” – shtoi ai.

Komenti i mjekëve

Dr. Sherri Tenpenny, e cila ka informuar publikun mbi rreziqet e vaksinave për më shumë se dy dekada, komentoi dëshminë e Faithfull:

“Më 2 dhjetor 2020, rregullatorët e Mbretërisë së Bashkuar i dhanë autorizimin për përdorim urgjent (EUA) për vaksinën ndaj COVID-19 të Pfizer. Brenda një jave, Shefi Ekzekutiv i MHRA (Agjencia Rregullatore për Barnat dhe Produktet e Kujdesit Shëndetësor), June Raine, tha në një deklaratë se ‘çdo person me një histori të anafilaksisë ndaj një vaksine, ilaçi ose ushqimi nuk duhet të marrë vaksinën Pfizer BioNTech’, vijoi ajo duke thënë se ‘reaksionet alergjike nuk kishin qenë një tipar i provave klinike të Pfizer’.” – tha Dr. Tenpenny për The Epoch Times.

Sidoqoftë, Tenpenny vuri në dukje më tej se anafilaksia ishte ‘rreziku i parë i identifikuar’.

“Pfizer u detyrua të publikonte gjetjet nga një gjykatës federal i Teksasit në janar 2022. Brenda pjesës së parë të dokumenteve, do të gjeni Tabelën 3 “Shqetësimet e Sigurisë”, në faqen 10 të këtij dokumenti. Rreziku i parë i identifikuar është anafilaksia. Në një sondazh të rrezikut kryer midis 1 dhjetorit 2020 dhe 28 shkurtit 2021, ishin vërejtur vetëm tre muaj 1,833 raste të anafilaksisë dhe katër individë vdiqën nga anafilaksia në të njëjtën kohë.” – tha ajo.

Epoch Times kontaktoi Pfizer për koment.

Dr. Sanjay Verma, kardiolog në Kaliforni, deklaron se ka parë një rritje dramatike të problemeve të zemrës që nga prezantimi i vaksinave.

“Puna e mëparshme nga Dr. Gundry tregoi një rritje të shënuesve inflamatorë të zemrës pas vaksinimit kundër COVID-19. Është interesante se nga dhjetori 2021 deri në qershor 2022, 100 për qind e pacientëve që kishin nevojë për kateterizim urgjent kardiak për sulm në zemër ishin vaksinuar, shumë prej tyre me doza përforcuese. Më shumë se gjysma ishin vaksinuar kohët e fundit (brenda disa javësh). Në një qark ku 60 për qind e popullsisë është e vaksinuar, kjo prirje ishte shqetësuese.” – tha Verma për The Epoch Times.

“Ka pasur 31,470 vdekje pas vaksinimit për COVID-19 të raportuara në VAERS. Shumica dërrmuese e tyre kanë ndodhur brenda shtatë ditëve pas vaksinimit. Përveç kësaj, ka disa tendenca të tjera shqetësuese. Të dhënat nga CDC tregojnë se kishte 60,000 vdekje në shtator 2019 dhe shtator 2020. Megjithatë, në shtator 2021 ky numër u rrit në 90,000. Ne gjithashtu kemi postime të shumta në mediat sociale për njerëz, veçanërisht atletë, të cilët ‘vdiqën papritur’ pa ndonjë shkak të dukshëm.” – tha Verma.

Verma beson se çdo vdekje e pashpjegueshme brenda disa javësh apo edhe muajsh pas vaksinimit duhet të ‘hetohet me një autopsi të plotë’, të vlerësuar në mënyrë specifike për bllokime në tru, enët kryesore të gjakut dhe zemër.

“Ne e dimë se proteina ‘spike’ është toksike për enët e gjakut, duke shkaktuar mosfunksionim endotelial. Proteina ‘spike’ është gjithashtu toksike për muskujt e zemrës, duke shkaktuar dëmtim të miokardit. Ka gjithashtu raporte të rasteve të encefalitit të ndërmjetësuar nga vaksina, miokardit dhe vaskulit të vërtetuar nga autopsia, të cilat të gjitha mund të shkaktojnë vdekje.” – shtoi Verma.