Vendosni fjalën kyçe....

Protestë në Itali kundër rritjes së çmimit të karburantit (Video)


 

Një kolonë e madhe kamionësh protestoi kundër rritjes së çmimeve të karburantit në Brescia fundjavën e shkuar.

Me boritë që binin, automjetet marshuan nëpër rrugë për t’u mbledhur më pas në një parking dhe për të protestuar kundër çmimeve të larta të karburantit që janë rritur që nga fillimi i ofensivës së Rusisë ndaj Ukrainës.

Protesta të ngjashme janë zhvilluar edhe në disa qytete gjermane e franceze.