Vendosni fjalën kyçe....

Betimi i qeverisë Rama 3, Presidenca ndan foton


Ndërsa Kryeministria nuk shpërndau pamje nga betimi, këtë gjë e ka bërë Presidenca si nikoqire e formalitetit sipas atributeve të ligjit.

Në sallën e Presidencës, Kreu i Shtetit, Ilir Meta priti Kryeministrin dhe anëtarët e qeverisë për të bërë betimin dhe dhënë dekretet.