Vendosni fjalën kyçe....

Kthimi nga plazhi, radhë kilometrike në aksin Orikum-Vlorë


Mijëra makina që lënë plazhet e jugut të vendit në orët e fundit të së dielës kanë shkaktuar radhë kilometrike në aksin Orikum Vlorë.

Punimet në rrugë dhe fluksi i lartë i makinave kanë bërë një të krijohet trafik në këtë aks.

Pushuesit të cilët kanë shfrytëzuar temperaturat e larta dhe fundjavën për të frekuentuar plazhet e jugut të Shqipërisë ka bërë që në kthimin e tyre kryesisht në zonën qendrore të vendit, të qëndrojnë në trafik në aksin që lidh Orikumin me Vlorën.

Shkak për radhën kilometrike është edhe puna që po bëhen në njërën prej korsive në një pjesë të këtij aksi.