Vendosni fjalën kyçe....

Keni aplikuar për Lotarinë Amerikane? Sot dalin përgjigjet


Këtë të shtunë dalin përgjigjet e lotarisë amerikane, një ëndërr që shumë shqiptarë e kanë dhe vit pas viti aplikojnë që ta realizojnë.

Nëse jeni edhe ju ndër ata që kanë aplikuar për Lotarinë Amerikane, përgjigjet dalin nga ora 18:00, sot më 8 maj 2021.

Pas kësaj ore të gjithë ata që kanë aplikuar do të mund të kontrollojnë nëse janë të përzgjedhur nga lotaria amerikane.

Ju mund të kontrolloni në faqen e internetit të E-DV https://dvprogram.state.gov/ , duke klikuar mbi butonin check status dhe vendosur kodin tuaj unik që keni marrë gjatë aplikimi.

Përzgjedhja është bërë në mënyrë rastësore përmes një shorti kompjuterik.