Vendosni fjalën kyçe....

BMW rikthen modelin ikonik të motoçikletës(Fotot)


Good Ghost është një motor me porosi që i jep një jetë të dytë një motori BMW R100 RS të vitit 1980.

I ndërtuar nga prodhuesi i famshëm i motorëve me porosi Dirk Olerkin, Good Ghost është puna e tretë e serisë me porosi të Kingston Custom-it me motor BMW, pas White Phantom dhe Black Phantom.

Fytyra e përparme e automjetit përmban skarë klasike të BMW-së. Olerkin vendosi panelin e kontrollit në shalën e automjetit e cila mund të paloset për hapësira magazinimi.

Ekziston edhe një komplet mjetesh i fshehur në mbulesën e rrotave të pasme të motorit. Ai tani është i vendosur në muzeun Motor Haas në Dallas, Texas.