Vendosni fjalën kyçe....

Bashkia e Tiranës, tendera pa garë për ndërmarrjet në varësi (Dokumentet)


Ndërmarrjet në varësi të Bashkisë Tiranë kanë zhvilluar tendera për punë të ndryshme në Tiranë. Ajo që të bie në sy është që në një pjesë të madhe të tyre fituesit shpallen pa garë.

Në buletinin e kësaj jave të APP-së janë disa tendera ku nuk ka marrë pjesë asnjë konkurrent dhe ku fituese është shpallur kompania e vetme që ka bërë ofertën.

Ndërmarrjet që i kanë zhvilluar këto tendera janë të ndryshme, si Drejtoria e Rrugëve, ajo e Pastrimit e Gjelbërimit e Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit.