Vendosni fjalën kyçe....

Trump kundër Biden për abortin: Të gjithë fëmijët, të lindur e të palindur e kanë të drejtën e jetës nga Zoti


Presidenti Donald Trump tha gjatë fjalës së tij në Konventën Kombëtare Republikane se të gjithë fëmijët, e lindur ose të palindur kanë të drejtën e dhënë nga Zoti për jetën.

Ai tërhoqi një kontrast të ashpër midis politikave të tij pro jetës dhe axhendës pro abortit të Joe Biden dhe Partisë Demokratike.

“Joe Biden pretendon se ai ka ndjeshmëri për të dobëtit, megjithatë partia që ai drejton mbështet abortin ekstrem në muajt e fundit të foshnjave të pambrojtura deri në momentin e lindjes. Udhëheqësit demokratë flasin për mirësjelljen morale, por ata nuk kanë asnjë problem me ndalimin e rrahjes së zemrës së një foshnje në muajin e 9-të të shtatzënisë.”

“Politikanët demokratë refuzojnë të mbrojnë jetën e pafajshme dhe pastaj ata na ligjërojnë për moralin dhe shpëtimin e shpirtit të Amerikës?” – pyeti presidenti.

“Sonte, ne deklarojmë me krenari se të gjithë fëmijët, të lindur dhe të palindur, kanë një të drejtë të dhënë nga Zoti për jetën.”