Vendosni fjalën kyçe....

Tirana dy ditë ndërprerje energjie, zonat dhe oraret


Në datën 12 dhe 14 gusht në zonat për rreth Lundrës dhe Farkës qytetarët do hasen me ndërprerje të energjisë elektrike kjo për shkak të ndërhyrjeve në rrjet nga ana e OST-së.

Nga ora 09:00  deri në 12:00 në datën 12 dhe 14 gusht do ketë ndërprerje të energjisë për shkak të vendosjes së matësve në nën-stacione në Lundër, Farkë, stallat sauk dhe TEG.

Njoftimi i OST-së:

Sistem të ri matje në n/stacione, Punime të OST në Farkë dhe Traktora, 12 dhe 14 gusht

Operatori i Sistemit të Transmetimit (OST Sh.A) është duke implementuar prej një viti projektin e instalimit të matësave të rinj elektronik në n/stacione.

Sipas planit, OST do të punojë në Nst Farkë dhe Traktora (#Tiranë) instalimi i matësave te fiderat 20kV, prandaj dhe #OSSH është e detyruar të stakojë energjinë elektrike në datat, oraret dhe zonat si vijon:

12 gusht Nst Farkë 09:00-12:00

Zonat pa energji: Farkë (pranë kopshtit Botanik), Stallat Sauk dhe TEG

14 gusht Nst Traktora 09:00-12:00

Zonat pa energji: Lundër dhe Farkë