Vendosni fjalën kyçe....

Denoncimi i Valterit: Një deputete ka votuar 5 fletë votimi, të verifikohet


Deputeti i opozitës parlamentare, Halit Valteri, i ka kërkuar kreut të Kuvendit, që të kontrollojë listat e votimit pasi sipas tij një deputete ka votuar 5 fletë votimi.

Pretendimit të Valterit, iu përgjigj kreu i Kuvendit, Ruçi, i cili tha se deputetja ka votuar vetëm një herë dhe se kishte sjellë fletëvotimet edhe të deutetëve të tjerë.

“Dua t’ju tërheq vëmendje. Një deputete ka votuar 5 fletë votimi. Ose ka filluar sekretare e seancës gjyqësore, ose verifikon votat nga jashtë nga ata që janë sjellë këtu për tu treguar si duhet votuar.” – tha Valteri.