Vendosni fjalën kyçe....

Policët në Los Angelos hedhin protestuesin nga karroca me rrota (VIDEO)


Disa policë janë parë duke hedhur një protestues të armatosur të ‘’Black Lives Matter’ nga karroca e tij për ta arrestuar me pretendimin se  ka gjuajtur me grusht  në fytyrë një oficer. Ditën e martë policia u pa duke hedhur nga karroca e tij Joshua Wilson, një ndër drejtuesit e protestës për njerëzit me ngjyrë.

Në video shfaqen tre oficerë, të cilët e kapin Wilson nga pjesa e pasme e qafës dhe i vënë krahun pas shpinës për ta frenuar. Disa dëshmitarë kritikojnë menjëherë një oficer i cili më pas e tërheq karrocën në rrugë me inat duke e larguar nga burri me ngjyrë.

Wilson u gjobit  me 35,000 mijë dollarë dhe tani avokatët kanë filluar një fond lirimi me kusht.