Vendosni fjalën kyçe....

Pasqyra e Covid-19 për Ballkanin, numrat sipas vendeve


Rajoni i Ballkanit ka shifra të përmbajtura për sa i përket Covid-19.

Megjithatë Europa mbetet kontinenti më i prekur nga koronavirusi i ri. Italia, Spanja, Franca e Britania janë vendet me numrin më të madh të viktimave.

Në rajon, Mali i Zi është vendi me më pak viktima, bashkë me Kosovën.

Më poshtë është pasqyra e të prekurve dhe viktimat lidhur me Covid-19 në Ballkan.

Shqipëri 726 – 28

Kosovë 510 – 21

Maqedoni e Veriut 1386 – 61

Mali i Zi 321 – 7

Turqi 107.773 -2706

Greqi 2506 – 130

Serbi 8042 – 156

Rumani 11.036 – 608

Bullgari 1290 – 61

Bosnje 1516 – 59

Kroaci 2030 – 55

Slloveni 1396 – 82